Lördag

Veckan som gått har faktiskt gått ganska fort trots att jag varit själv hemma hela veckan...
Daniel har varit på brandkårsutbildning i Skövde men nu är han hemma hos "oss" ;) men han åker tillbaka imorgon kväll igen så nästa vecka blir också ganska ensam! men jag har ju i alla fall lillen i magen och Saga:)

Veckan har som vanligt bestått av en hel del jobb och promenader. Vi har ju stegtävling på jobbet nu så man känner ju pressen att man måste ut och promenera varje dag för att få ihop en massa steg. Vi kör 2-veckors perioder och förra perioden var det en som gått 300 000 steg!! förstår ni hur mycket det är! stackars hans fötter och ben. haha

Sen har vi inhandlat spjälsäng och skötbord nu också. Så det har vi skruvat ihop dels för att vi inte kunde låta bli;) och dels för att jag ville se så allt var med och sakerna var okej! har även inhandlat en liten fleeceoverall till den lille, det är ju som sagt vinter när h*n tittar ut!
sen hade vi tänkt åka till Ullared nästa månad och handla en hel del så vi har det mesta klart!:)

När vi var i jönköping förra helgen så gick vi in på 1.a klass och tittade på vagnen vi beställt en teutnia spirit s3. Både jag och Daniel tyckte att en annan vagn teutonia comsmo med 4 hjul istället för 3 kändes mycket bättre så vi ändrade vår beställning...Så i början av nvember kan vi hämta vår vagn, så får vi hoppas att den blir bra! :)


Nähe, kanske man skulle gå en promenad i det fina vädret??! Gå förbi Bernts och köpa lite frallor också kanske:)
Ha det bra
/Lisa

Kommentarer
Postat av: Petra

Oh så mysigt! Men jobbigt att vara ensam hemma en vecka! :(

Kramar!

2009-09-19 @ 20:32:12
URL: http://petramargaretha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0