Volvo 850 gle

Idag på morgonen fick vi för oss att sätta ut 850:n på blocket. Sagt och gjort!!
Tog 9 minuter innan första personen ringde. haha!:D det fanns verkligen någon som ville ha skiten!!
Så nu är den såld. gick fort! hoppas att det går lika fort med s40:n. men det är ju lite mer pengar! haha.

I alla fall skönt att vara av med skiten!

Annars är dagen lugn. varit och tittat lite i Johan och Fridas hus. händer grejer där. blir nog kanon när det blir färdigt...=) sen går jag och plockar lite här hemma.  Vi har bara en bil och Daniel har jour så jag får ju inte åka någonstans!

Igår var det myskväll med Lina. trevligt.
Och imorgon ska vi åka till A6 och ikea. me like=)

Ha det bra alla.
Puss.hej


Massage

Var på massage idag. sååå skönt=)

Efter massagen åkte jag och Lina till Gislaved och tittade lite:) köpte cd.skivor, ny kattlåda och kattsand. köpte jag något med Lina? näe, inte vad jag minns;)

Ikväll är det tacos, godis och Let´s Dance med Lina. mysigt..=)


Toscakaka...

Vi vid vårat bord fikar ju varje fredag och imorgon är det min tur. Så nu har jag bakat en toscakaka som jag tänkte bjuda på imorgon. Hoppas att den blev god!!=) har aldrig gjort någon sådan förut, så man vet ju aldrig...

Dagen på jobbet har varit tråkig, hela veckan har faktiskt varit tråkig. Vill bara vara ledig och fixa massa hemma och göra det man tycker är kul men man måste ju jobba för att kunna göra allt kul!!! så det är bara att gilla läget..=)

Nä nu måste jag packa väskan och åka upp till Töllstorp. Ska sola och simma. sista kvällssimmet idag ju!!! Ska bli skönt. Jag har varit lite dålig på att träna det sista men kanske är bra att kroppen får vila upp sig lite...blir ju lätt att jag tränar lite för mycket. I alla fall enligt Daniel men han är väl bara avundsjuk på min energi. haha;)

Ha det bra alla!
Puss.hej


Saab 9-5 kombi

Igår va jag och Tintin och hämtade nya bilen. så bra att Tintin kunde följa med eftersom Daniel har jouren och sen hade jag aldrig hittat dit utan henne:)
När vi hämtat bilen åkte vi till Gislaved och lämnade s40:n. Ska ju rätta till reporna och bucklan...

Sen var vi jättehungriga så vi åkte över Värnamo hem och lyxade till det med McDonalds!! mmm=)

Idag har jag och Daniel fixat lite med bilen, tvättat den lite och så och jag är verkligen hel nöjd med den! (än så länge i alla fall) hehe...ska ta några bilder på den och lägga upp så fort jag hinner. glömde ju kameran idag!=/

Nä, nu börjar hockeyn. får skriva mer sen eller imorgon!

Ha det bra alla.
Puss.hej


Dags att börja blogga??

Var det då dags för mig att också börja blogga?? Jag som har nöjt mig med att bara läsa andras bloggar ett tag. Funder på om det verkligen är någon som vill läsa om MITT liv? Hur kul kan det vara? haha...men jag gör väl ett försök i alla fall!!

Det började ju inte så bra. skaffade bloggen och det första man möts av är felmeddelande HELA TIDEN!! jag skulle logga in-gick inte!! och när jag väl kom in så ville jag ju redigera sidan lite, tror ni det gick- NEJ!! så då la jag ner det och gick och lagade lite mat. Sen tänkte jag att jag gör väl ett försök till...och se här är jag. =)

Påskhelgen!
Jag skulle ha jobbat till 4 i torsdags men bestämde mig för att gå hem vid tolv. var väldigt skönt...åkte till stallet en runda, åkte förbi och tittade på Fridas häst också. jätte fin jue, ett riktigt kap;)
Sen åkte jag och Daniel till Vaggeryd och kollade på en bil. och när vi åkte därifrån hade vi visst köpt den. haha=) så nu ska s40:n säljas!! gör lite ont i hjärtat för jag älskar ju den bilen men så får det bli. så är det någon som är sugen så hör av dig=)
På kvällen sen var det Party. Daniel skjutsade bort mig till Tina, så gick vi bort till Alec J sen åkte en del ut till parken men jag och Tina och några andra gick över till Daniel och fortsatte festa där. Väldigt trevligt. =) (synd att jag glömde kameran)

Fredagen var ju mindre rolig. huvudvärk och illamående. usch=/  men efter att ha duschat och fixat till sig blev det ju lite bättre. så då åkte vi till mamma och åt mat. gott=) sen åkte vi vidare till Nässjö. var hos Sandra och Micke på fredagen och sen åkte vi bort till Jennie och Fredrik på lördagen. När man kom hem sen så var man ganska trött, är jobbigt att leka med barn och ha barn omkring sig hela tiden när man inte är van vid det...men roligt är det ju.

Igår var jag i stallet och red en runda var ju sååå undebart väder.=) på kvällen åkte vi bort till Alec D. sen åkte de flesta ut till parken, jag körde henke och ibbin. åkte bort till Rainer och Tintin en runda och tjötade lite.

Idag har jag bara tvättat och slappat!! skönt...

Imorgon blir en hektisk dag. Ska först jobba, sen ska jag vara hos veterinären med Saga (ta bort stygnen efter steriliseringen) vid 10 över 3, så jag måste gå tidigare från jobbet...så måste jag förbi banken också...sen ska jag och Tintin åka och hämta nya bilen. Daniel har ju jour denna veckan så han kan inte följa med. sen ska jag åka och lämna s40:n i gislaved. reporna (som nån jävel har gjort) ska fixas till samt bucklan som blev när jag körde på ett rådjur...

Så vad tycker ni om mit första inlägg? haha.
Vet inte om jag kommer vara så duktig på att uppdatera men ska väl göra ett ärligt försök i alla fall...!=)

Nu ska jag åka ner till affären och handla lite så jag kan baka när jag är själv hemma:)


RSS 2.0