Söndag

Då var det söndag och imorgon börjar man jobba igen. Jag hade lite ångest över det när jag vaknade i morse men det ska nog gå bra!;)

I torsdags var vi på ultraljud fick se den lilla igen. vad h*n hade växt sen sist. Sist när vi kollade på honom/henne så var h*n 7,3 cm lång och nu hela 20 cm. shiit!! men allt såg jättebra ut så det kändes bra:)

Efter ulraljudet åkte vi ut till Daniels mamma en runda. Vi åt med dom på Olympia och sen åkte jag och Daniel vidare till Mellbystrand där vi mötte upp mamma och Niklas. Vi åkte in till Båstad och gick på Diggiloo. verkligen jättebra denna gången med:)
Sen stannade jag och Daniel kvar i Mellbystrand. Så i fredags åkte vi in och shoppade lite i Halmstad och vi kunde inte motstå att köpa en liten mjukisdress till den lilla. den var ju så gosig:)
I lördags var det kanonväder så då låg vi ute och solade en massa sen cyklade vi en runda och tittade på lite stugor. finns så himla många fina stugor! sen spelade vi även minigolf vilket gick mindre bra. jag fick storstryk denna gången!! =/
Sen på eftermiddagen åkte vi hem och så fick vi besök av Frida och Samuel på kvällen. mycket trevligt:)

och imorgon är det äntligen halvtid!:)
tänk att jag gått halva graviditeten redan. hoppas andra hälften går lika fort.
Så imorgon går i in i vecka 21!

Barnet

Fostret har ännu inget underhudsfett. Det sväljer fostervatten och tränar därmed matsmältningsorganen. Fostret kissar i magen.

Tänderna börjar utvecklas nere i tandköttet. Fostret har hårväxt över hela kroppen men det faller av vid födseln. Antikroppar förs över från mamman till fostret.

Vikt 420 gram.


Mamma

Nu börjar en härlig tid. Magen syns väl, men är inte alltför stor. Illamåendet och tröttheten har ofta gått över och diverse småkrämpor du kan drabbas av i slutet av graviditeten har inte börjat än.

Har du oroat dig för missfall så har troligtvis den oron minskat markant vid det här laget. Din viktökning ligger troligtvis någonstans mellan fyra och sju kilo.



Pappa/partner

Prata med din partner så ni är överens om vad hon behöver för stöd. Glöm inte att även säga hur du själv känner och mår.


Kommentarer
Postat av: Frida

Åh så skönt att allt var som det skulle gumman ;)

Ja tiden rullar verkligen på i snabb takt!! helt sjukt ju!!

Det är snart December så då tittar H*n ut till er :D Ni verkar haft ett bra slut på semestern iaf :D

Pussen hörs imorn på jobbet :D

2009-08-02 @ 19:05:30
URL: http://frida87johansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0