Dags att börja blogga??

Var det då dags för mig att också börja blogga?? Jag som har nöjt mig med att bara läsa andras bloggar ett tag. Funder på om det verkligen är någon som vill läsa om MITT liv? Hur kul kan det vara? haha...men jag gör väl ett försök i alla fall!!

Det började ju inte så bra. skaffade bloggen och det första man möts av är felmeddelande HELA TIDEN!! jag skulle logga in-gick inte!! och när jag väl kom in så ville jag ju redigera sidan lite, tror ni det gick- NEJ!! så då la jag ner det och gick och lagade lite mat. Sen tänkte jag att jag gör väl ett försök till...och se här är jag. =)

Påskhelgen!
Jag skulle ha jobbat till 4 i torsdags men bestämde mig för att gå hem vid tolv. var väldigt skönt...åkte till stallet en runda, åkte förbi och tittade på Fridas häst också. jätte fin jue, ett riktigt kap;)
Sen åkte jag och Daniel till Vaggeryd och kollade på en bil. och när vi åkte därifrån hade vi visst köpt den. haha=) så nu ska s40:n säljas!! gör lite ont i hjärtat för jag älskar ju den bilen men så får det bli. så är det någon som är sugen så hör av dig=)
På kvällen sen var det Party. Daniel skjutsade bort mig till Tina, så gick vi bort till Alec J sen åkte en del ut till parken men jag och Tina och några andra gick över till Daniel och fortsatte festa där. Väldigt trevligt. =) (synd att jag glömde kameran)

Fredagen var ju mindre rolig. huvudvärk och illamående. usch=/  men efter att ha duschat och fixat till sig blev det ju lite bättre. så då åkte vi till mamma och åt mat. gott=) sen åkte vi vidare till Nässjö. var hos Sandra och Micke på fredagen och sen åkte vi bort till Jennie och Fredrik på lördagen. När man kom hem sen så var man ganska trött, är jobbigt att leka med barn och ha barn omkring sig hela tiden när man inte är van vid det...men roligt är det ju.

Igår var jag i stallet och red en runda var ju sååå undebart väder.=) på kvällen åkte vi bort till Alec D. sen åkte de flesta ut till parken, jag körde henke och ibbin. åkte bort till Rainer och Tintin en runda och tjötade lite.

Idag har jag bara tvättat och slappat!! skönt...

Imorgon blir en hektisk dag. Ska först jobba, sen ska jag vara hos veterinären med Saga (ta bort stygnen efter steriliseringen) vid 10 över 3, så jag måste gå tidigare från jobbet...så måste jag förbi banken också...sen ska jag och Tintin åka och hämta nya bilen. Daniel har ju jour denna veckan så han kan inte följa med. sen ska jag åka och lämna s40:n i gislaved. reporna (som nån jävel har gjort) ska fixas till samt bucklan som blev när jag körde på ett rådjur...

Så vad tycker ni om mit första inlägg? haha.
Vet inte om jag kommer vara så duktig på att uppdatera men ska väl göra ett ärligt försök i alla fall...!=)

Nu ska jag åka ner till affären och handla lite så jag kan baka när jag är själv hemma:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt Lisa!
Ditt första inlägg är helt klart godkänt. ;)
LOVE!

2008-03-26 @ 19:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0