fint väder och stallet

Så äntligen har man bil igen. Daniel var och hämtade s40:n i Gislaved igår och fy gale va fin den är nu, glänser som bara den. men dom hade fuskat en del med reporna men det ska vi minsann säga till dom om!!! betalar man så mycke pengar ska det ju fan bli redigt gjort!!!

Själv spelade jag innebandy igår. var riktigt roligt. gjorde t.o.m några mål!!=) men mest är man ju ett sånt där irritationsobjekt som alla irriterar sig på. haha!!
sen blev det inte så mycke mer gjort igår man blir ju så trött efter att ha spelat.

Idag har jag varit i stallet hela kvällen. jag och Vicky hart varit ute och ridit i det underbara vädret. åhh så härligt det är. helt perfekt väder för att rida i.=) och vi har fått tillökning i stallet. Patron kom i söndags. trevligt=)
Och till sommaren ska vi nog måla om. Ann hade tagit upp lite färgprover. blir nog gult denna gången! har ju varit grönt nu ett bra tag. Blir nog jättefint i stallet när det blir klart!!

Imorgon är det  "första hjälpen kurs" på jobbet från tre till sju. just nu ser jag INTE fram emot det. vill hellre åka upp till stallet och rida...men hoppas att det blir intressant och kul.

Så skönt att HV vann igår. nu leder dom med 3-2 i matcher. men ska man kolla på statistiken så kommer dom inte att gå till final. för två år i rad har dom lett med 3-2 i matcher och så har motståndarlaget gått förbi och snott finalplatsen för dom! attans. men hoppas på bättre lycka i år.
Och vi hade en liten diskussion på jobbet idag. att om hv går till final och förlorar mot Linköping, är du färjestad bättre en Hv? det kan ju inte vara möjligt?! Hv vann ju serien och tog sig till final så jag menar självklart är Hv bättre då eller?? Nä, hv nu får ni ta och vinna hela skiten så är det ju ingen snack om saken!!=)

Man får ju hålla tummarna!!=)

Tänk inte så mycket på det du inte har utan ta vara på det du faktiskt har för du har mycket mer än du tror!!

Ha det bra!
Puss.hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0